Rendszerüzenet

Nordikal csarnok

A Market Építő Zrt. a NORDIKAL Kft.-től kapott megbízást a jelenleg Pákozdon működő gyártócsarnokuk bővítésére. A Market Zrt. a Lean Tech Kft. leányvállalatát bízta meg az engedélyezési és kiviteli tervek elkészítésével.

Az összesen 1400 m2 hasznos alapterületű létesítmény figyelembe vette a jövőben történő bővítés lehetőségét, kialakítása ehhez igazodik. A tömegalakítás léptékét, főbb igazodási síkjait a szabályozási terv és a korábbi épület determinálta.

A 2016-ban épített egyszintes, egylégterű gyártócsarnok és a kétszintes irodai, szociális téren kívül egy raktárhelyiség is helyet kapott. Az épület földszintjén történik az alumínium nyílászárók, valamint a függönyfal elemek gyártása. A belső úthálózat biztosítja az árufeltöltést, a késztermék és a hulladék elszállítását. Az anyagok mozgatását a különböző gyártási fázisok között egy 5 tonna teherbírású daru segíti. A vasbeton pillérvázas épület zöldmezős beruházásként valósult meg.

A megbízás szerint a feladat a jelenleg is működő NORDIKAL gyártócsarnok közel 1000 m2 bővítése volt. A csarnokhoz mellet megfelelő számú parkoló bővítése szintén a feladat részét képezte.

A gyár Pákozd külterületén, az M7 Ipari Parkhoz tartozó telken található.

Cégcsoport