Rendszerüzenet

PEPCO raktár

 

 

A lakberendezési és ruházati termékeket forgalmazó áruházlánc a Pest megyei telephelyéről, Gyálról biztosítja a régió folyamatos ellátását. Az óriási létesítmény mindössze 12 hónap alatt készült el a Market Építő Zrt. és 70 partnere kivitelezésében.

A zöldmezős beruházásként létrejött központ jó területi adottságokkal bír, a földrajzi elhelyezkedése, a környék fejlett infrastruktúrája, megközelíthetősége alapvetően biztosított.

A 93.700 m2-es egyszintes raktárcsarnokhoz egy 5.500 m2-es, kétszintes irodaépület csatlakozik, valamint az egyéb kiszolgáló funkciókat ellátó elemek, így porta- és sprinkler épület, veszélyes anyagtároló- és szelektívhulladékgyűjtő konténer, valamint karbantartó épület.

A területelőkészítés 230.000 m2-en zajlott, az előregyártott vasbeton szerkezetépítés mellett 350.000 kg acél beépítésével készült el a csarnok. Az épület 24.000 m2 szendvicspanel burkolatot, 19.000 m3 ipari padlóbeton bedolgozást és 100.000 m2 tetőfedést kapott. A központ körül 63.000 m2 térköves és 7.600 m2 aszfaltozott út készült.


Ez az elmúlt évek egyik legjelentősebb logisztikai beruházása, amely a Market Építő Zrt. kivitelezésében valósul meg. A Market Építő Zrt. a hazai logisztikai, ipari csarnokok szakértője, referenciáinak jelentős részét az ilyen típusú létesítmények teszik ki, számuk megközelíti a háromszázat, megrendelői között a legnagyobb világmárkák képviseltetik magukat.

Cégcsoport