Rendszerüzenet

Hill Side Irodaház

A Hill Side Irodaház egy különleges, egyedi mikrokörnyezetben elhelyezekedő landmark Iroda- projekt Dél-Buda és Central-Buda régió találkozásánál, közvetlenül a MOM Park szomszédságában, a már most élénken pezsgő üzleti- és lakóövezet határán.
A Hill Side Irodaház azon túl, hogy teljes mértékben kielégíti a mai modernkori Irodaházakkal szemben támasztott követelményeket, az elegancia, a jövőbemutató építészeti design mellett, a hatékonyság, a racionális fenntartási költségek, valamint az emberközpontú közösségi- és irodatér  kialakítások egyaránt jellemzik.
A fejlesztés célja egy olyan exkluzív, mégis rendkívül funkcionális környezet kialakítása volt, ahol a kreativitást és az egyéni kibontakozást maximálisan támogatja az épített környezet, úgy hogy közben  tökéletesen beilleszkedik a Hegyvidék zöldjébe,. A Hill Side Irodaház egy olyan inspiratív hely lesz, amely ötvözi magában a pulzáló belvárost, az üzleti szféra célorientáltságát és a Hegyvidék nyugalmát.Ennek a víziónak a  hatására alakult ki a jövőbe mutató építészeti koncepció, valamint az egész beruházást jellemző fenntartható környezetbarát szemlélet.

Az épület alaprajza bérlői igények szerint rugalmasan felosztható, szintenként akár nyolc bérleményi egység kialakításával  tökéletesen alkalmas nyitott, egyterű, de akár 100%-ban cellázott irodák fogadására egyaránt.

A speciális mikrokörnyezet miatt rendkívül tágas térérzete lesz az épületben tartózkodóknak, szinte minden irányban jelentős zöldfelület (Gesztenyés kert, Testnevelési Egyetem és Dr. Koltai Jenő Sportközponta) és kellemes kilátás tárul elénk. Mindezek összhatásának, valamint a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően az irodaterületek természetes fényellátottsága is kiemelkedő lesz.