Rendszerüzenet

Clark Hotel

Az Unione-Clark Kft. a Lánchíd budai hídfőjénél, az UNESCO Világörökség (budai látkép) részeként számon tartott környezetben, egy 86 szobás boutique hotel megvalósítását tűzte ki célul.
A terület, panorámáját, turistaforgalmát és történelmi múltját tekintve Budapest egyik legjelentősebb és legfrekventáltabb pontjának számít.
A nulla kilométerkőnél megálmodott szállodában a földszinten étterem/bár kerül kialakításra, az efölötti 8 szinten pedig a szobák kerülnek elhelyezésre. A pinceszinten mélygarázzsal egészítjük ki a szálloda által nyújtott szolgáltatásokat.Tekintettel a projekt jellegére az Unione-Clark Kft., mint beruházó alapítása óta a fenti projekt előkészítésével foglalkozik, továbbá a tervezés és kivitelezés során folyamatosan szem előtt tartja az üzemeltetői szempontok érvényesülését, amellyel megalapozza a későbbi és hosszú távú sikeres működését. 

A Társaság célja Budapest egyik legsikeresebb szállodájának létrehozása, megalkotása, amely a történelmi környezetbe való megfelelően illeszkedésen túl, egyúttal a későbbi sikeres üzemeltetés érdekében, a turisztikai elvárásokat és üzemeltetési kihívásokat is teljesíti.